20. maaliskuuta 2012

Kotimäki design


Kotimäen koulusta puhuttaessa unohdetaan usein, että koulumme lukeutuu pohjoisen pallonpuoliskon kuumimpiin design-kohteisiin! Maailman muotihuiput [lue: 8-luokan oppilaat] kokoontuivat sanomalehtiviikolla suunnittelemaan toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia ekohenkiseen tyyliin ahkerassa käytössä olleesta opetusmateriaalista - sanomalehdistä!


"Kiinalainen pelle"
Kuuluisan Amelia B:n keksimä asu on nyt uusinta muotia. Sitä yritetään matkia jo Kiinassa asti ja uskotaan, että asusta tulee lasten naamiaisasusuosikki.


Balettiasu
Muodikas balettiasu balleriinoille. Kaunis vaaleanpunainen tyllihame ja valkoinen yläosa tekevät hameesta elegantin kokonaisuuden.


Säästörippimekko "Paperi prinsessa"
Suloinen ja tyttömäinen prinsessamekko joka juhlaan!
Säästäville ihmisille!


Urheiluasu
Urheiluasu korostaa urheilijan ominaisuuksia, mutta on niin vartalonmyötäinen, ettei ole tiellä minkäänlaisissa olosuhteissa. Päässä oleva hikipanta estää hien muodostumista, ja shortsit ovat kätevät kaikenlaiseen urheiluun. Asu myös soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille.


La mode Française
Tämä upea ranskalainen design-asu on kevään 2012 asu, joka on suunniteltu korostamaan erityisesti naisen parhaita puolia ja kauneutta.
Asun erilaiset ulokkeet tuovat asuun särmää ja terävyyttä.
Hattu on asun tärkein kohta. Ilman hattua, on asu kuin leipä ilman voita.
Asu on tehty vain ekologisista tuotteista: kierrätyssanomalehdestä ja ylijäämäteipistä.


Sanomalehtimekko
Mekko on muhkea prinsessamekko kermakakkutyyliin. Päässä oleva kukka luo asuun kaunista romanttisuutta. Olkaimet antavat dekolteealueelle tilaa ja avaruutta. Yritimme korostaa vyötäröä.
Mekossa on monia kerroksia, jotka tekevät helmasta ison. Puku sopii häihin tai kuninkaallisiin juhliin.


ISO KIITOS malleille!

Tekstit ja kuvat: 8.-luokan ilmaisuryhmä


© Älä kopioi kuvia tai tekstejä ilman lupaa. Pyydä käyttölupa.