21. toukokuuta 2012

Onnea vuoden tukioppilaskoulu!


Kotimäen koulu on valittu
Mannerheimin Lastensuojeluliiton vuoden tukioppilaskouluksi 2011-2012.

Kotimäen tukioppilaat ovat toimineet vuoden aikana kaikkien yhteiseksi hyväksi mm. ohjaamalla kerhoja alakoululaisille, järjestämällä teemapäiviä, pitämällä valistustunteja päihteistä ja kiusaamisesta, rakentamalla koulumme yhteishenkeä ja olemalla esimerkkinä sekä hyvänä kaverina muille.

Tukioppilaat ovat olleet aktiivisesti mukana niin yksittäisten luokkaryhmien luokkahengen parantamisessa kuin yhteisöllisyyden parantamiseksi koko Littoisten alueen laajuudella tuoden nuorten ääntä kuuluviin mm. Koko kylä kasvaa -projektin yhteydessä.

Tämänvuotiset tukioppilaat ovat ansiokkaasti kehittäneet koulumme toimintatapoja oppilaiden osallisuutta edistäviksi ja ottaneet vastuuta tehdäkseen koulustamme entistäkin paremman paikan kaikille olla ja oppia yhdessä.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Ina Vahalahti luovutti Kotimäen tukioppilaille vuoden tukioppilaskoulu -tunnustuksen tänään pidetyssä juhlatilaisuudessa, jossa olivat myös paikallismediat edustettuina. Uutisia ja haastatteluja tapahtumasta voi bongata lähipäivinä radiosta, lehdistä ja televisiosta.

ISO KIITOS jokaiselle tukioppilaalle meiltä kaikilta! :)

Uutinen muualla: 
TSTV uutiset (kohdasta 8:20 alkaen)
TSTV kooste
Turun Sanomat
Kaarina-lehti
YLE Åboland

© Älä kopioi kuvia tai tekstejä ilman lupaa. Pyydä käyttölupa.