17. marraskuuta 2011

Viikon vitsi (46/2011)

Arjen kevennyksenä blogiin ilmestyy viikoittain oppilaiden kertoma tai ehdottama vitsi tai muu huumoripläjäys. Oman ehdotuksesi voit lähettää sähköpostilla tai kertoa kouluohjaajalle. Asiantunteva vitsiraati valitsee mielestään parhaat julkaistaviksi.

Tämän viikon vitsi kuuluu seuraavasti:

Olipa kerran arabikauppias, joka myi kameleita. Eräänä päivän mies tuli ostamaan häneltä kamelia.

MIES: Minkä näistä sais halvalla?
KAUPPIAS: Tämän.
MIES: Miks just sen?
KAUPPIAS: Se on erikoinen. Se ei osaa kääntyä ja ymmärtää vain kolme sanaa. Jos haluat, että se kävelee, sano HUH! Jos haluat, että se kävelee, sano HUH HUH! Ja jos haluat, että se pysähtyy, sano AAMEN!

Mies osti kamelin, kiipesi sen selkään, sanoi: "Huh!" ja lähti liikkeelle. Vauhti oli miehen mielestä liian hidas. Hän sanoi: "Huh huh!" ja kameli lähti juoksemaan.

Mies ratsasti kamelilla erämaassa kovaa vauhtia, kunnes yhtäkkiä mies näki edessä rotkon. Mies oli niin kauhuissaan, että hän unohti, millä sanalla kameli pysähtyi. "Seis! Stop! Älä! ÄÄK!" mies huusi hädissään, mutta kameli ei pysähtynyt vaan jatkoi hurjaa juoksuaan kohti rotkon reunaa.

Peloissaan mies lausui Isä Meidän -rukouksen ja sanoi lopuksi: "Aamen." Silloin kameli pysähtyi aivan rotkon reunalle. Huojentuneena pelastumisestaan mies huokaisi syvään: "Pitipä läheltä! Huh huh!" ...

............... Huh?! ...............

Vitsin kertoi: Lauri

© Älä kopioi kuvia tai tekstejä ilman lupaa. Pyydä käyttölupa.